Στενή επαφή 3ου τύπου: Μια τρελή νύχτα στο Μαίην (Μέρος 1ο)

 Στενή επαφή 3ου τύπου: Μια τρελή νύχτα στο Μαίην (Μέρος 1ο)

Η παρακάτω ιστορία αφορά την εμπειρία που είχαν δύο νεαροί το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου του 1975 στο Μαίην των ΗΠΑ. Πριν όμως προχωρήσουμε με την ιστορία, αξίζει να σας αναφέρουμε πως την περίπτωση ερευνούσε ένας Αμερικανός γιατρός, ο Δρ. Χοπκινς, ο οποίος φοβερίστηκε από έναν παράξενο «μαυροντυμένο άντρα», αργότερα ο γιος του και η νύφη του δέχτηκαν την επίσκεψη ενός παράδοξου ζευγαριού.

Οι δύο νεαροί της ιστορίας είναι ο Νταίηβιντ Στέφενς, του άλλου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, έτσι θα το λέμε «Τομ» για την ευκολία της διήγησης (να πούμε πως οι δύο τους θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους αλλά το όνομα του Στέφενς αποκαλύφθηκε από ένα Αμερικάνικο περιοδικό για UFO ). Οι δύο τους είχαν γνωριστεί πριν από μερικές εβδομάδες και τους είχε εντυπωσιάσει το γεγονός πως και στους δύο παρουσιάστηκαν παρόμοιες παραφυσικές εμπειρίες.

Οι δύο τους έμεναν σε ένα τροχόσπιτο και δούλευαν νυχτερινές βάρδιες, ο Νταίηβιντ σε ένα πτηνοσφαγείο και ο Τομ σε μια εριουργία γι΄αυτό και ήταν ξύπνιοι τις μικρές ώρες της 27ης Οκωβρίου. Άκουγαν μουσική όταν γύρω στις 3 π.μ. άκουσαν κάτι που έμοιαζε σαν έκρηξη. Βγήκαν από το τροχόσπιτο αλλά δεν είδαν τίποτα παράξενο. Ενώ στέκονταν εκεί ο Νταίηβιντ πρότεινε να κάνουν μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Ο Τομ πρότεινε να πάνε κοντά στη λίμνη Τόμσον. Έτσι άρχισαν να οδηγούν νότια στην Οδό 26. Πρόθεσή τους ήταν να ακολουθήσουν το δρόμο μέχρι 3 περίπου χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης Όξφορντ, πηγαίνοντας νότια κατά μήκος της λίμνης. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχτηκαν έτσι.

Σύμφωνα με τις αναφορές που έκαναν μετά, το αυτοκίνητο έστριψε δεξιά σε ένα μικρό δρόμο, παρά τη θέληση τους και ενώ ο Τομ κρατούσε γερά το τιμόνι. Ο δρόμος οδηγούσε προς το Όξφορντ και είχε μήκος περίπου 8 χιλιόμετρα. Όπως είπαν η διαδρομή ήταν απίστευτα ομαλή και κάλυψαν την απόσταση πολύ γρήγορα, μέσα σε 2 λεπτά, που σημαίνει πως ότι η ταχύτητά τους ήταν περίπου 240 km/h.

Η διαδρομή των 2 νεαρών

Αφού πέρασαν μέσα από το Όξφορντ  συνέχισαν στην ανατολική όχθη της λίμνης Τόμσον. Πρόσεξαν πως οι αγελάδες σε ένα χωράφι που προσπέρασαν κουνούσαν τα κεφάλια τους εδώ κι εκεί. Αμέσως μετά είδαν δύο λευκές φωτεινές δέσμες να φέγγουν σε ένα χωράφι με καλαμπόκι προς το δρόμο. Περιμένοντας να παρουσιαστεί κάποιο φορτηγό, ο Τομ έκοψε ταχύτητα. Έκπληκτοι είδαν ότι το φως άρχισε να υψώνεται από το έδαφος. Ο Τομ σταμάτησε έσβησε τη μηχανή και χαμήλωσαν τα παράθυρα περιμένοντας να δουν κάποιο ελικόπτερο. Δεν ακουγόταν κανένας ήχος. Είδαν μια κυλινδρική μορφή να υψώνεται πίσω από τα δέντρα, που ήταν γύρω από το χωράφι. Ήταν τριγυρισμένη από πολύχρωμα φώτα που έσβησαν μόλις πέρασε πάνω από τα δέντρα.

Θορυβημένοι έβαλαν μπρος το αμάξι και απομακρύνθηκαν γρήγορα, κλείνοντας τα παράθυρα και κλειδώνοντας τις πόρτες. Κατευθύνθηκαν νότια. Μετά αντιλήφθηκαν μια δέσμη από ένα πολύ δυνατό φως. Οι δύο τους δεν έχουν συνειδητή ανάμνηση από το τι έγινε μετά, ώσπου βρέθηκαν μέσα στον αυτοκίνητο, σταματημένο σ’ έναν χωματόδρομο που οδηγούσε στον ασφαλτωμένο δρόμο που βρίσκονταν αρχικά και κοντά στο χωράφι με τα καλαμπόκια της αρχικής εμφάνισης. Τα παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν μισάνοιχτα και οι πόρτες ξεκλείδωτες.

Τότε έκαναν μια τρομαχτική ανακάλυψη. Ο Νταίηβιντ είδε ότι τα μάτια του Τομ ήταν «τελείως πορτοκαλιά», ενώ ο Τομ είδε πως του Νταίηβιντ ήταν πορτοκαλιά εκτός από τις σκούρες κόρες.

Το UFO φαινόταν ακόμα στον ουρανό…

Η συνέχεια στο μέρος Β’.

Διαβάστε ακόμα:

Φωτογράφησε την κόρη του και εμφανίστηκε ένας αστρονάυτης! Η ιστορία μιας γνήσιας φωτογραφίας

0 0 ψήφος
Αξιολόγηση άρθρου

Σχετικά άρθρα

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Μας αρέσει να διαβάζουμε τις σκέψεις σας, παρακαλώ σχολιάστε.x
()
x